dilluns, 28 d’octubre del 2013

Els empresaris del Pont Aeri no aconsegueixen pactar un document sobre Catalunya

28/10/2013

Els integrants d’aquest lobby han constatat que la complexitat de l'entorn polític desaconsella pronunciar-se en públic sobre el tema català


Nerea Rodríguez

Alguns dels integrants del lobby 'Pont Aeri'
Els empresaris que conformen l’anomenat lobby del Pont Aeri no han aconseguit posar-se d’acord per pactar un document sobre la situació política a Catalunya i les seves relacions amb Espanya. Segons publica ‘Economía Digital’, no hi haurà doncs una posició oficial dels integrants d'aquest grup d'influència.

La complexitat de l’entorn polític desaconsella pronunciar-se públicament sobre aquest tema, més encara tractant-se d’empresaris de les principals empreses espanyoles amb interessos en tots els mercats. Abans de les vacances va tenir lloc una trobada entre els membres d’aquest grup on es va encarregar a dos dels juristes que en formen part, Luis de Carlos (de Uría y Menéndez) i Emilio Cuatrecasas que elaboressin un esborrany que després fos ratificat per la resta dels membres.

El text es va elaborar, però va ser al posar-se en comú entre els integrants del lobby empresarial quan es va veure la complexitat de la situació política, el que feia impossible consensuar un document final i definitiu.

Alguns dels integrants d’aquest grup són: Salvador Alemany, d’Abertis; César Alierta, de Telefónica; José Antich, de ‘La Vanguardia’; Antoni Brufau, de Repsol; Joaquim Gay de Montellà, de Foment del Treball; Javier Godó, del Grup Godó; José Manuel Lara Bosch, de Planeta; Joan Rosell, de la CEOE; Sandro Rosell, del F.C. Barcelona i Josep Sánchez Llibre, de Conservas Dani, entre d’altres. 

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/els_empresaris_del_pont_aeri_no_aconsegueixen_pactar_un_document_sobre_catalunya_96714.php