dimecres, 30 d’octubre del 2013

El PPC cedeix terrenys gratuïts a antics membres de la legió espanyola

Dimecres, 30 d'octubre de 2013 14:40 h

Tot apunta a una operació de l’estat per incentivar la presència dels antics legionaris en la vida social catalana, la Setmana Santa passada grups d’aquest paramilitars es van visualitzar en algunes processons del país


El Consorci de la Zona Franca CZFC sota control del PP cedeix de forma gratuïta 5000 metres quadrats a la Germandat d'Antics Legionaris de Barcelona. El delegat de l’estat del Consorci i secretari general del PPC Jordi Cornet, ha decidit la cessió "gratuïta i temporal " d'una parcel·la de 5.000 metres quadrats a l’agrupació paramilitar de record franquista, per a activitats socioculturals . Els 81.000 metres quadrats de terreny de les antigues casernes de Sant Andreu van ser adquirits al Ministeri de Defensa pel CZFB el 2004 per 83 milions d'euros, amb l'objectiu de comercialitzar-los. L’excusa és que aquesta organització paramilitar té la seva seu històrica al barri de sant Andreu des de l'època de les casernes militars. 
 
L’abril passat i amb total impunitat organitzacions paramilitars vestits de legionaris van desfilar sense permís en processons de diferents ciutats catalanes. El cas més escandalós va ser el de la processó de  Mataró.