dilluns, 21 d’octubre del 2013

Camacho insinua ara que Mas va plantar Soraya per ser dona

21/10/2013

La líder del PPC insisteix fins a quatre ocasions en la condició femenina de la vicepresidenta del Govern espanyol però no ha respost si considera que Mas va actuar de manera masclista


Nerea Rodríguez

La líder del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha insinuat avui que entre els motius que van portar el president de la Generalitat, Artur Mas, a plantar la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, en l’acte de Foment a Barcelona al qual acudia com a presidenta en funcions va ser el fet que sigui dona.

"Què li va molestar? Que la presidenta fos una dona?", ha qüestionat en roda de premsa, on ha recordat que en la beatificació massiva de Tarragona de la setmana passada Mas no va posar inconvenients al protocol que establia que l'acte estava presidit pel president del Congrés, Jesús Posada.

La dirigent popular, que ha insistit fins a quatre ocasions en la condició de dona de Santamaría, no ha respost si considera que Mas va actuar de manera masclista: "Jo he dit el que he dit". "Va fer el ridícul i va pecar de supèrbia", segons Camacho, que ha carregat contra l'executiu català per centrar la seva activitat en el que ha considerat embolics de protocol en comptes de presentar els Pressupostos de la Generalitat per al 2014.

Mas podria parlar en el sopar

La popular ha reclamat a Mas que "no torni a equivocar-se una altra vegada" en la inauguració aquest dimecres del Fòrum Econòmic de la Mediterrània Occidental a Barcelona, una jornada que obrirà el president del Govern central, Mariano Rajoy.

Ha recordat que aquest òrgan està format per diversos Estats, que Rajoy intervindrà en ell també com a representant dels 7,5 milions de catalans, i ha instat Mas que, si vol donar la benvinguda als convidats, ho faci en el sopar inaugural del dia anterior.

"Esperem que Mas actuï amb sentit comú i s'adoni d'una vegada que és president autonòmic i no de cap nació", ha continuat Camacho, que censura la falta de lleialtat permanent en assumptes internacionals que practica, segons la seva opinió, el Govern.

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/camacho_insinua_ara_que_mas_va_plantar_soraya_per_ser_dona_96604.php