dilluns, 7 d’octubre del 2013

A Espanya ser bel•ligerant contra Catalunya té premi a la tolerància

Dilluns, 7 d'octubre de 2013 05:00 h

Victoria Prego rep el premi a la tolerància i fa una crida a ser decididament intolerants davant les llibertats de Catalunya


Marca Espanya, la periodista Victòria Prego, directora adjunta d'El Mundo, rep a Barcelona el premi a la Tolerància de l'Associació per la Tolerància i aprofita per fer apologia de la intolerància. La periodista va reclamar aquest passat divendres que els “moderats silenciosos” alcin la veu i siguin bel·ligerants i plantin cara sense descans als “radicals” que intenten trencar la convivència pacífica i els “vincles indissolubles dels pobles d'Espanya”. "Cal combatre'ls sense pietat en tots els camps ", va ser la consigna de Priego en nom de la tolerància. El jurat va valorar la independència, equanimitat, objectivitat i el tarannà conciliador de la cronista per premiar-la.


Catalunya viu a cavall de la manipulació i la mentida

La periodista ha denunciat "l'exercici de totalitarisme que suposa l'intent d'arrencar del cor de la societat catalana tot sentiment positiu cap a Espanya", i ha posat com a exemple el suposat l'incompliment de les sentències del TC sobre bilingüisme escolar i l'adoctrinament en el nacionalisme que es viu en l'educació . Segons Prego el nacionalisme català manipula ferotgement i menteix  i sorprenentment el poble català no reacciona.

Un acte d’onanisme unionista

Aplaudint els missatges de Prego no hi van faltar líders de Ciutadans com Jordi Cañas,  Matías Alonso, Carina Mejías , exPP, i Carmen de Rivera, compartint protagonisme amb el cap visible del PP a l’ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz , i membres d'UPyD com Ramon de Veciana i Carlos Silva , també els articulistes Francesc de Carreras i Arcadi Espada, l’excap de premsa de Montilla, Toni Bolaño , l’experiodista d’El Mundo a Catalunya, Leonor Mayor, i els exdiputats de Ciutadans José Domingo i Antonio Robles.  



http://directe.cat/320072