dilluns, 21 d’octubre del 2013

330.000 persones celebren la Festa dels Súpers més INDEPENDENTISTA!!

Diumenge, 20 d'octubre de 2013 21:05 h

Sota el lema 'Connectem', s'han volgut difondre valors positius com l'amistat, la solidaritat i la realitat del país. Un èxit de la societat malgrat els atacs de la caverna mediàtica 

 

Malgrat la caverna, més de 25.000 nous socis al club més independentista !!
© @acn


Més 300.000 persones han participat aquest cap de setmana en la 17a Festa dels Súpers que s'ha celebrat a l'Anella Olímpica de Barcelona. Segons xifres de la Guàrdia Urbana, 150.000 persones el dissabte i 180.000 el diumenge han omplert a vessar l'Estadi Olímpic Lluís Companys i els voltants del recinte en la festa familiar més multitudinària de Catalunya. Sota el lema 'Connectem' s'han volgut difondre valors positius com l'amistat, la solidaritat i la realitat del país i despertar l'interès dels més petits pel món de la ciència. El moment àlgid de la Festa dels Súpers ha estat quan s'ha aconseguit derrotar el malvat senyor Pla i enviar a casa seva l'extraterrestre 'Biri-Biri', nou ídol del Club Super3. 

Milers de nous independentistes a la festa dels Supers!!!
© @acn
Més de 25.000 noves altes al Club Súper3, el més independentista de tots. Gràcies caverna mediàtica i mitjans de l'odi

Més gent que mai malgrat els atacs de la caverna mediàtica, tenim país i futur


La caverna acusa TV3 de promoure la “secessió” entre els nens a la Festa dels Súpers per incloure-hi un espai de la Plataforma ProSeleccions que, com cada any, promou l’esport i les seleccions catalanes, enguany amb la novetat que també donarà a conèixer els beneficis que la independència comportaria al món de l'esport. Cal recordar que l’estat espanyol durant anys i anys ha utilitzat i utilitza l’esport com a reclam nacionalista, i els nens i els joves han estat el seu públic diana, i que per aconseguir-ho ha aprofitat totes les eines i martingales al seu abast i també el joc brut. Els mateixos que no veuen cap inconvenient en el joc de l’estat espanyol en relació els infants i joves i l’esport, ara fan grans escarafalls davant la campanya de la Plataforma ProSeleccions i l’ANC.