dilluns, 16 de setembre del 2013

Una Catalunya independent, possibilitat també admesa pels EUA

Dilluns, 16 de setembre de 2013 11:00 h


L’ambaixador dels EUA al Regne Unit en una entrevista a la BBC al febrer, va comparar el cas escocès i català i va dir que si guanya el sí caldrà "trobar vies per treballar plegats"


Primer Letònia, desprès Lituània, però abans fins i tot els EUA avalen el dret a decidir i si la independència guanya democràticament, Catalunya obtindrà el reconeixement internacional. Espanya no pot posar cadenes a la democràcia. Podeu escoltar en aquesta entrevist a la BBC (darrer minut) com respon l’ambaixador dels Estats Units al Regne Unit, Louis Susman les preguntes equiparant el cas escocès i el cas català, "Haurem de trobar vies per treballar plegats", va dir Susman quan l'entrevistador li va preguntar què passaria si guanyés el sí en el referèndum escocès. "Haurem de fer-ho", va insistir. Fins i tot Susman, sense ser preguntat pel cas català, va dir que "és el mateix que passaria si Catalunya marxés d'Espanya".
 
Això si, els EUA serà neutral en aquests referèndums

Susman diu que Washington està seguint el debat escocès i qualsevol altre que tingui lloc i que es faci democràticament, afirmant però que es mantindrà en una posició "neutral".








http://directe.cat/316826