dilluns, 23 de setembre del 2013

Rivera convoca una reunió amb PP i PSOE per formar el bloc unionista

El líder de C's espera que la proposta de Cospedal sigui "seriosa"


, Barcelona | Actualitzat el 23/09/2013 a les 17:16h



Albert Rivera aquesta tarda estava content i no se n'ha amagat. El líder de Ciutadans que ahir demanava articular el bloc unionista a través d'una entrevista a El Mundo ha vist com les seves paraules eren recollides per la secretària general del PP, Dolores de Cospedal que ha ofertat un pacte entre PP, PSOE, C's i Unió per afrontar el procés sobiranista.

Així, Rivera des de la seu de C's ha proposat celebrar una reunió amb els dirigents espanyols del PSOE i del PP per articular un bloc unionista. "Per a nosaltres això és un tema d'estat", ha sentenciat Rivera que espera que l'oferta sigui "seriosa".

"Som conscients de la falta d'alternativa a Catalunya a l'independentisme i hem de ser capaços de formar un bloc que estigui per la unitat, com CiU i ERC, malgrat les seves diferències ideològiques, han sabut pactar amb allò que els uneix, la independència", ha raonat el cap de files de C's.

Com exemple, Rivera ha posat el cas del socialista Patxi López, que va assolir el govern d'Euskadi amb un pacte del PP, perquè es trobava en una "situació excepcional". Un virtual acord, segons Rivera, serviria per "fins i tot, formar governs".