dimarts, 3 de setembre del 2013

PSOE: “Som radicalment contraris a la independència de Catalunya”

03/09/2013

Independència

La portaveu dels socialistes espanyols al Congrés, Soraya Rodríguez, expressa el seu respecte per la posició adoptada pel PSC per la Diada


Albert Ribas


La portaveu del PSOE al Congrés, Soraya Rodríguez
La portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats, Soraya Rodríguez, ha deixat clar avui que el seu partit està “radicalment” en contra de la independència de Catalunya.

Les paraules de Rodríguez han arribat com a resposta a una pregunta sobre les tensions en el PSC per quina havia de ser la posició dels socialistes catalans respecte la Via Catalana convocada per l’ANC. La portaveu del PSOE ha expressat el seu respecte per la posició adoptada per la direcció del PSC i ha assegurat que els dirigents de la resta de l’Estat actuaran amb “total respecte i coordinació” amb els socialistes catalans.

Respecte al PSC pel cas Métode 3

Pel que fa a les acusacions que assenyalen al PSC com a contractant de l’agència d’espionatge Método 3 per espiar a la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, Rodríguez ha mostrat el seu respecte per les decisions que puguin adoptar els socialistes catalans. Preguntada sobre la figura de José Zaragoza, la portaveu ha afirmat que “d’aquesta portaveu no rebrà més que una afirmació del respecte que tinc cap a les decisions que pren el PSC i que adopta la seva executiva”. 


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/09/psoe_som_radicalment_contraris_a_la_independencia_de_catalunya_95773.php