dimarts, 17 de setembre del 2013

Ona Carbonell: "Si pogués triar, escolliria la selecció catalana"

17/09/2013

Selecció catalana

La nadadora de natació sincronitzada assegura que si hagués estat a Barcelona, hagués participat a la Via Catalana


Nerea Rodríguez


La nedadora Ona Carbonell
La nedadora de natació sincronitzada Ona Carbonell va assegurar ahir contundentment que si “pogués triar entre la selecció espanyola i la catalana, escolliria la selecció catalana”, posicionant-se d’aquesta manera clarament a favor de les seleccions esportives catalanes.

Carbonell, que torna als entrenaments després d’haver guanyat 7 medalles als Mundials de Barcelona, va ser entrevistada a Ràdio 4, on la periodista va preguntar-li, entre d’altres coses, per aquest tema i va insistir en sentir la resposta de la nedadora: “Ho tens clar?”, i Carbonell no es va arronsar: “”.

A més, la nedadora de l’equip espanyol de natació sincronitzada va afirmar també que si hagués estat a Barcelona l’Onze de Setembre, hagués anat a la cadena humana que va travessar Catalunya de nord a sud amb 1,6 milions de persones: “Vaig donar suport a la candidatura de Madrid, però si hagués estat a Barcelona, hauria anat a la Via Catalana”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/09/ona_carbonell_si_pogues_triar_escolliria_la_seleccio_catalana_96007.php