dilluns, 2 de setembre del 2013

L’Espanya ens roba versió CiU encén Ciutadans

Dilluns, 2 de setembre de 2013 12:35 h

Un cartell difós per CiU a les xarxes socials assegurant que "l'Espanya subsidiada viu a costa de la Catalunya productiva" treu de polleguera Rivera.


El món al revés, el líder de ciutadans, Albert Rivera, que es passeja pels mitjans de la caverna mediàtica atiant l’odi contra Catalunya, acusa Artur Mas de “fer pedagogia de l'odi.", abans de la roda de premsa on ha fet aquesta acusació ha escalfat la concurrència amb la piulada a Twitter: “La Cataluña productiva d CIU debe ser la d los Pujol pillando comisiones de deslocalizar empresas y el 3%.Vomitivo”. I és que l’evidència del que diu el cartell de CiU, desarma el seu discurs demagog i populista, perquè el seu públic objectiu cada vegada és més conscient del greuge econòmic que pateix, un argument per a la independència que creix en les seves àrees d’influència i que és difícil de rebatre per moltes “intereconomias” que faci Rivera.  
 
Rivera totalitari vol prohibir la campanya de CiU

A la roda de premsa Rivera amb aires d’home responsable ha assegurat que la difusió del cartell és perillós i irresponsable i ha comparat CiU amb la Lliga Nord italiana i a Artur Mas amb Umberto Bossi. Rivera també ha acusat CiU de fer hispanofòbia i ha assegurat , "aquest tipus de campanyes, en d'altres països, estarien prohibides".

 C’s com el PPC s’arronsa alhora de "segar cadenes"

Rivera més temperat que Camacho, ha assegurat que aquest mateix dilluns l'executiva de la formació decidirà sobre la participació a la concentració convocada per entitats unionistes contràries a la #ViaCatalana a la Sagrada Família, tot i no descartar la seva participació s’h amostrat contrari a "una Catalunya de bàndols, de cadenes contra cadenes, d'uns contra altres". "Ha de ser un dia de celebració i no d'enfrontament". I és que Ciutadans deu haver valorat que fer-se la foto al costat de quatre gats decidits a rebentar la #ViaCatalana no dóna vots., ans al contrari els en pren.