dimecres, 25 de setembre del 2013

La seu de Vueling seguirà a Barcelona si Catalunya s'independitza

Economia 25/09/2013

AEROPORT

El conseller delegat d'IAG apunta que el problema de l'aeroport de Madrid rau en l'economia espanyola

 

Lluís Goñalons


Avió de l'aerolínia Vueling
El conseller delegat del hòlding empresarial de British Airways i Iberia (que inclou Vueling), Willie Walsh, va assegurar ahir que l'aerolínia Vueling continuarà tenint la seva seu d'operacions a l'aeroport del Prat si Catalunya s'independitza. Fins i tot en el cas que el possible Estat català es vegi obligat a abandonar la Unió Europea (UE), com especulen alguns.

"Continuarem a Barcelona", va reconèixer el màxim dirigent ahir a 'La Vanguardia'. Igualment, va assenyalar que la inversió de Vueling a l'Aeroport de Barcelona-El Prat creixerà. L'executiu també va explicar que Vueling expandirà les seves bases internacionals a París, Amsterdam i Roma.

Barajas, a la baixa

Sobre l'evolució a la baixa del trànsit a l'aeroport de Madrid-Barajas, Walsh va apuntar que la responsabilitat "rau en els problemes que travessen tant l'economia espanyola com la madrilenya". D'aquesta manera es va escudar de les culpes que el govern espanyol li havia etzibat dies enrere a l'aerolínia i que lligaven la caiguda de passatgers a l'aeroport de la capital espanyola a la reestructuració que va impulsar Iberia.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/09/vueling_seguira_a_barcelona_encara_que_catalunya_s_independitzi_96142.php