dimecres, 25 de setembre del 2013

Foment només es compromet a mitges amb el Dret a Decidir

25/09/2013

Dret a decidir

La patronal catalana subscriu el document de Joan Rigol però no se sumarà al Pacte Nacional


Albert Ribas


El president de Foment, Joaquim Gay de Montellà, en el transcurs de la seva intervenció en l'acte convocat per Foment i Fepime 'Anem per feina'
Ni sí, ni no. Aquesta és la posició que ha adoptat la patronal catalana Foment del Treball en relació al Dret a Decidir. La junta de l’organització empresarial ha aprovat aquest dimecres donar suport al manifest sobre el Dret a Decidir que el president de la Generalitat, Artur Mas, va encarregar a l’expresident del Parlament Joan Rigol, però no se sumarà al Pacte Nacional pel Dret a Decidir.

En un breu comunicat, Foment assegura que “ha descartat l'entrada al Pacte Nacional pel Dret a Decidir en considerar-lo una plataforma d'acció política, l'activitat de la qual s'allunya de les funcions de Foment com a organització empresarial i els compromisos de representació vers els seus associats".

Això significa que la signatura de Foment es podrà veure entre les més de 800 que formen el Pacte Nacional però la patronal no participarà en cap futura activitat que pogués visualitzar el seu compromís. 


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/09/foment_nomes_es_compromet_a_mitges_amb_el_dret_a_decidir_96154.php