divendres, 30 d’agost del 2013

Pilar Rahola posa a ratlla Hermann Tertsch

29/08/2013

El columnista de l'ABC vincula unes amenaces d'Al-Qaida amb la reunió que Carod va mantenir amb els etarres: "Feu com ETA i Carod. Un arranjament entre amics"


Lluís Goñalons


Els periodistes Hermann Tertsch i Pilar Rahola
La comunicadora Pilar Rahola i el columnista del diari 'ABC' Hermann Tertsch se les han tingut avui a través del twitter, i la comunicadora l'ha posat a ratlla. El motiu de la picabaralla ha estat una piulada en la que Tertsch ha vinculat unes suposades amenaces del grup terrorista Al-Qaida islàmic contra el govern de Catalunya amb la trobada que anys enrere va mantenir Josep LLuís Carod Rovira amb la banda terrorista ETA. "Feu un arranjament entre amics", ha suggerit Tertsch. Davant la relació descontextualitzada dels fets del periodista de l'Abc, la resposta de Rahola ha estat contundent i ha tallat la conversa.

En primer terme, Rahola ha publicat un tuit de 140 caràcters en el que criticava les presumptes amenaces d'Al-Qaida al Magrib Islàmic al govern de Catalunya i les seves institucions, per una situació que diuen està patint la comunitat musulmana a Catalunya. Rahola ha publicat: "Sense comentaris... "Al-Qaida al Magrib Islàmic amenaça amb atemptar contra Catalunya".

Hores més tard i a destemps, ha estat quan el columnista Tersch ha relacionat les amenaces dels terroristes islamistes amb la reunió que anys enrere va mantenir Carod Rovira amb els dirigents ETA. El comentari deia el següent:  "Feu com ETA i Carod. Un arranjament entre amics". La periodista, davant d'aquest comentari ha repost amb contundència: "Ves-te'n a la merda!". El columnista del diari 'ABC' però ha insistit: "Què poc us agrada la memòria a vegades! Com era? "Hem acordat (amb Carod) no actuar (assassinar) en territori de Catalunya".







http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/08/picabaralla_entre_tertsch_i_rahola_al_twitter_95709.php