dimarts, 6 d’agost del 2013

Gibraltar reclama un vaixell de guerra per advertir Espanya

La premsa argentina informa que el govern de Fabian Picardo ha demanat a la Royal Navy que aturi les incursions de la Guàrdia Civil

| Actualitzat el 06/08/2013 a les 19:15h
 
 
 
Espanya només reconeix la sobirania britànica de les aigües interiors del port de Gibraltar.
 
 
"Un retorn a la política de la canoneres?", comença la crònica del diari Clarín, el diari més influent de Buenos Aires. Els mitjans argentins estan seguint minut a minut aquest nou enfrontament entre Espanya i el Regne Unit per la qüestió de Gibraltar: "En la crisi diplomàtica entre Espanya i Gran Bretanya per Gibraltar, un vaixell de guerra dissuasiu és el que exigeix el cap de govern gibraltareny, Fabián Picardo. Amb ell vol prevenir les incursions dels guàrdies civils espanyols en les aigües del Penyal", continua explicant el diari argentí.

"Una de les qüestions que han estat rellevants és que Espanya està fent incursions amb llanxes de la Guàrdia Civil en aigües de Gibraltar. Amb més elements navals serà mes fàcil mostrar que aquestes són aigües britàniques", ha reclamat Picardo al primer ministre britànic, David Cameron. Segons Clarín, el govern de Gibraltar ha suggerit a la Royal Navy "enviar alguna cosa més gran" que la simple patrullera que defensa ara les aigües del penyal.
 
 
 

3 comentaris :

Anònim ha dit...

ara cal veure fins a quin punt en Margallo defensara els drets dels pescadors, inici de tota la rebel·lió fins ara, però que es un pols entre dos governs.- Jo estic a favor de defensar, a mort, els drets dels pescadors espanyols, dret consolidat des-de fa molts d'anys i que no hens hem de deixar prendre per uns colonitxzadors.- Ara be, falta veure com actua sa diplomàcia PPEPERA ara,

Anònim ha dit...

Quan els pescadors ecspanyols es dignen a pescar sense la tècnica de "pesca per arrastre" destrossant el fons marí, llavors voría normal que es defensaren uns "drets" que de fet en cap moment, s'han violat. Però clar, tota mentira val per activar el nacionalisme espanyol i amagar misèries pròpies. Inclús insulten a Gibraltar diguent que és un paradís fiscal, mentre esportistes, polítics i empresaris espanyols són els que defrauden i es fan les lleis a mesura. Quina vergonya!

Rosa Mary ha dit...

Aixó es el que passa que son mitges veritats.Com el que dius respecte la mena de pesca dels pescadors.