dijous, 22 d’agost del 2013

FF a Neymar @Njr92 ,un exemple a seguir pels esportistes catalans

“Molt feliç !! Gràcies Senyor !!” Amb aquesta piulada en català posada en el seu perfil de facebook oficial, el jugador brasiler ha mostrat el camí a seguir als esportistes catalans que callen davant l’esclat del país


Mentre Neymar compleix amb el poble que l’acull, alguns esportistes catalans callen, ja sigui per amenaces de patrocini o per voluntat pròpia. Alguns ho mig arreglen piulant en anglès, espanyol o català, altres fins i tot obvien la seva llengua materna. La majoria d’esportistes coneguts dels grans esports deixen el català en una anècdota o fins i tot l’ignoren. Fins ara, el país havia viscut sota les voluntats d’Espanya, però des de fa uns mesos l’esclat pel dret a decidir i pel dret a decidir ser lliures com a nou estat d’Europa forma part de la centralitat política i social del país, i per tant, els esportistes catalans han de canviar el xip. Cal que donin suport al pensament majoritari dels seus seguidors, estaria bé començar a veure gestos. Tant costa fer una piulada com la de Neymar? Això també ho teniu prohibit? Si és així ho podeu explicar, sabrem què no comprar.

Amb la #ViaCatalana ? @cesc4official @3gerardpique @marcmarquez93 @rickyrubio9 i altres, ni que sigui a nivell virtual, li doneu suport? Piuleu amb català més sovint i sense por.




Fem una petició a esportistes i vips a donar suport a la #viacatalana , ja que el nostre país ens necessita, us necessita. Ha cantat moltes victòries amb vosaltres, us ha donat suport en les derrotes, i ara, necessita que sigueu vosaltres els qui ajudeu a Catalunya a cantar la seva victòria.


“Molt feliç !! Gràcies Senyor !!” La piulada porta més de 168.000 m'agrades en el seu facebook , Gràcies Neymar