divendres, 9 d’agost del 2013

El primer èxit de “la grossa” catalana, que “la bruixa d’or " li auguri el fracàs

Xavier Gabriel, propietari de la famosa loteria espanyola de Sort li ha donat la primera victòria a la loteria catalana, les seves paraules són també una mostra de preocupació


 En ple procés pel dret a decidir, qué prefereixes donar els diners a Espanya o a Catalunya? si resulta que tens tantes o més possibilitats de guanyar els mateixos diners amb la grossa catalana, que l’espanyola, amb quina jugaries? Una prova d’aquesta preocupació han estat les paraules de Xavier Gabriel, propietari de la loteria que més loteria espanyola ven i que aporta més diners a la hisenda espanyola. Les seves critiques s’han basat en insinuar que qui pagarà els premis de la grossa catalana, i en que tindrà pocs consumidors, l’ha traït el subconscient, però si tens tantes o més oportunitats de guanyar per què has de donar els diners a Espanya. Si resulta que aquests diners de la loteria espanyola desprès no venen ni amb programes socials a Catalunya. 
 
Xavier Gabriel haurà de canviar de tàctica

Potser haurà de començar a apostar per la loteria catalana, estem en ple procés d’exercici del dret a decidir i la gent està farta de l’espoli que pateix. Com diu ell, serà difícil competir contra el potencial de la loteria espanyola, però la “grossa catalana” té un gran avantatge; és fer país, recordem que la Marató de TV3 és un èxit i que a Espanya no l’han pogut igualar i el seu èxit ha estat arribar al cor dels catalans.

Si tinc les mateixes o més possibilitats de guanyar que fent-ho a  la grossa espanyola, per què no jugar a la catalana?

I amb un avantatge afegit, ja que pots jugar i triar el número amb menys diners que els que costa la grossa espanyola, per què seguir donant diners a una Espanya que se’ls queda, si resulta que jugant a la grossa catalana s’aporten diners pel món social català.

4 sortejos de #loteraicatalana Cap d’any, Sant Jordi, Sant Joan i l’11 de setembre

Motius més que suficients per augurar un èxit del model malgrat les andanades del “Guru” de la loteria espanyola, en Xavier Gabriel. Les seves paraules són la millor publicitat per la loteria de Catalunya, la grossa catalana serà un element important en aquest camí cap a l’estat propi.




2 comentaris :

Anònim ha dit...

aquest senyor no s'enrecorda dels seus inicis????

Rosa Mary ha dit...

Ja rectificarà quan vegi que no té raó