dijous, 8 d’agost del 2013

Discrepàncies a UDC per la cadena humana

Dret a decidir(dret a decidir el que ?)

Castellà es desmarca de la petició de Pelegrí i assegura que “la majoria d’Unió hi serem”


Nerea Rodríguez


Antoni Castellà i Josep Maria Pelegrí
A UDC hi ha discrepàncies sobre la denominació de la cadena humana de l’11 setembre i l’assistència dels membres del partit. Mentre que ahir es va conèixer la carta que el secretari general del partit, Josep Maria Pelegrí, va enviar a l’Assemblea Nacional Catalana perquè el lema fos ‘Via Catalana pel Dret a decidir’, i no ‘Via Catalana per la Independència’, avui s’ha pronunciat en sentit contrari el secretari d’Universitat i Recerca de la Generalitat i alhora destacat membre d’Unió, Antoni Castellà.

Mitjançant una piulada al seu Twitter, Castellà ha assegurat que “la majoria d’Unió serem a la Via Catalana”, sense donar-li cap mena d’importància al fet que la cadena humana organitzada per la Diada sigui per reivindicar la independència de Catalunya. D'aquesta manera s'ha desmarcat clarament de la missiva de Pelegrí.

Tot i aquest suggeriment del secretari general d’UDC, la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, ha assegurat avui que “no s’han plantejat cap canvi”, de manera que la cadena humana portarà el lema de ‘Via Catalana per la Independència’, tal i com estava previst.





http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/08/discrepancies_a_udc_per_la_via_catalana_95446.php