divendres, 30 d’agost del 2013

Bargalló: "Com que volem ser lliures, ho serem. Se me'n fot el que diguin!"

30/08/2013

Dret a decidir 

L’exconseller adverteix que "l’època del pacte amb Espanya s’ha acabat"


Nerea Rodríguez


L'exconseller Josep Bargalló
L’exconseller i professor de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Bargalló, s’ha mostrat avui molt contundent assegurant que “com que volem ser lliures ho serem”, i ha afegit: “Se me’n fot el que diguin!”, alhora que titllava el procés que està vivint Catalunya de “genial”.

En declaracions al programa ‘El Món a Rac1’, Bargalló ha advertit que “l’època del pacte s’ha acabat”, i ha vaticinat que “no ens deixaran fer una consulta, s’intentarà fer i no es farà, però a partir d’aquí tindrem moltes més raons per fer una declaració d’independència a través d’unes eleccions plebiscitàries, que potser també podran impedir”. A més, ha considerat que “després sí que ja farem el pas”, afirmant que “quant més ens impedeixen fer el pas, més gent s’hi suma”.

Bargalló també ha assegurat que “per mi no és important que ERC guanyi les eleccions, per mi és important que a les properes eleccions guanyin els partits sobiranistes, i que sigui un pas previ a les eleccions per construir un nou país”. En aquesta línia, ha sentenciat: “Prefereixo que ERC perdi les eleccions i tinguem nou Estat”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/08/bargallo_com_que_volem_ser_lliures_ho_serem._se_me_n_fot_el_que_diguin_95719.php