dijous, 25 de juliol del 2013

Via lliure a l’estat propi, referèndum, eleccions plebiscitàries o Declaració Unilateral d’Independència(DUI)

El Consell Assessor per a la Transició Nacional lliura al Govern el seu primer informe que deixa molt clar que tenim via lliure a l’estat propi, tants sols ens cal exercir la democràcia


Els membres del Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN) amb el president Artur Mas, i els consellers Homs i Gordó.
© @acn
Barcelona (ACN).- El Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN) ha lliurat aquest dijous al Govern el seu primer informe després constituir-se el mes d'abril passat. El document, d'unes 150 pàgines, se centra en les diverses vies per convocar una consulta sobiranista. Els membres del CATN, amb el seu president, Carles Viver Pi i Sunyer, al capdavant, han lliurat l'informe al president de la Generalitat, Artur Mas, i als consellers de Presidència i Justícia, Francesc Homs i Germà Gordó. La trobada ha començat una hora i mitja tard perquè el ple del Parlament sobre ocupació juvenil s'ha allargat més del previst, cosa que ha impedit que la vicepresidenta Joana Ortega assistís a la reunió. 



 Tenim via lliure, tant sols cal que els polítics hi posin valentia i fermesa

Ho diu molt clar el Consell Assessor per a la Transició Nacional, referèndum, eleccions plebiscitàries o DUI, la democràcia és l’eina i la ciutadania avui té molta pressa, està farta de la dependència d’Espanya, i la classe política ja no té cap excusa, o ara o mai.