dilluns, 8 de juliol del 2013

Luis Bárcenas es queda sense advocats

Els lletrats renuncien a la seva defensa per diferències en l'estratègia

La fiscalia donarà suport a una nova declaració de l'extresorer del PP davant el jutge Ruz


08/07/13 16:55 - MADRID - ACN

Luis Barcenas, després de declarar sobre el cas Güertel el 22 de maig del 2012 Foto: REUTERS.
Els advocats de l'extresorer del PP Luis Bárcenas, Miguel Bajo i Alfonso García Trallero, han anunciat aquest dilluns la seva intenció de presentar un escrit davant el jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz on renuncien a continuar representant-lo per les diferències en l'estratègia de defensa.“Per raó de divergència de criteri professional, per mitjà del present escrit renuncien a seguir portant la representació i defensa de Luis Bárcenas a consciència de no ocasionar-li cap perjudici en el present procediment”, diu el document que han signat els dos lletrats.

Ho faran després de la publicació aquest diumenge a El Mundo d'una conversa del seu exclient amb el director del diari, Pedro J. Ramírez, on posa de manifest el finançament irregular del PP durant 20 anys, els sobresous no declarats per part de la cúpula del partit i casos d'adjudicacions irregulars.

Aquest dilluns al matí els dos advocats han signat un document on apunten que “per raó de divergència de criteri professional, per mitjà del present escrit renuncien a seguir portant la representació i defensa de Luis Bárcenas a consciència de no ocasionar-li cap perjudici en el present procediment”.

Prèviament els dos havien acabat la seva feina presentant al jutjat un recurs contra la fiança de 43.250.000 euros imposada per Pablo Ruz contra Bárcenas –que continua a presó– per si hagués d'afrontar aquesta quantitat a resultes del procés.

Paral·lelament, la fiscalia ha donat a conèixer que donarà suport a la petició d'IU de demanar que Bárcenas i el també extresorer del PP Álvaro Lapuerta tornin a declarar davant el jutge.
Darrera actualització ( Dilluns, 8 de juliol del 2013 16:57 ) 


http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/661275-luis-barcenas-es-queda-sense-advocats.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui 


Alberto Ruiz Gallardon pressionant? poso la mà al foc i no em cremo