dimarts, 30 de juliol del 2013

La CUP diu que "la corrupció juga contra el dret a decidir"

Arrufat assegura que CiU podria utilitzar "el procés com a cortina de fum per tapar les seves vergonyes"


Arrufat, durant la roda de premsa


Quim Arrufat, diputat de la CUP, ha assegurat que "la corrupció juga contra el dret a decidir". També ha comentat que si CiU no aconsegueix desvincular-se dels diferents casos que esquitxen la formació estarà fent servir el "procés com a cortina de fum".

"La corrupció perjudica la societat, perjudica el Govern, perjudica moltes coses, però en aquest context concret la corrupció està jugant en contra de forma accelerada del procés pel dret a decidir", ha argumentat Arrufat. 

"Està jugant en contra perquè qui se suposa que s'ha autoassignat el paper de lideratge malgrat hem demanat mil vegades que no es posés únicament el pes del procés en el Govern perquè podia comportar problemes com aquest de la corrupció", ha afegit.

El diputat ha insistit que "qui s'ha autoassignat aquest lideratge està ara mateix travessat de casos de corrupció dels quals se n'hauria de despendre si vol fer un mínim servei positiu al país i al dret a decidir".

"Si no, està conscientment jugant en contra que aquest sigui un procés net, únicament democràtic i únicament pel dret a decidir, si no l'està utilitzant a més a més com a cortina de fum per tapar les pròpies vergonyes", ha explicat.