dimarts, 9 de juliol del 2013

Homs nerviós amb la proposta d’ERC d’abaixar l’IRPF

Junqueras argumenta que no caldria fer noves retalles perquè s’incentivaria l’economia i es compensaria la baixa d’ingressos amb altres impostos generats


La proposta de Junqueras de reduir l’IRPF a les rendes més baixes ha neguiteja el Govern, el conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha reclamat a ERC que les coses “s'han de parlar" perquè el "paper ho aguanta tot". En aquest sentit, Homs ha recordat que per proposar iniciativa com aquestes cal veure quina contrapartida pressupostària tenen. Oriol Junqueras ha argumentat aquest matí a TV3 que la seva proposta d'abaixar l'IRPF és una mesura per incentivar el consum i reactivar l'economia del mercat interior, i que no caldria fer noves retallades perquè el consum generaria altres impostos que compensarien la baixada d'ingressos procedent de l'impost de l'IRPF.
Les paraules desafortunades d’Homs a ERC

El mateix dia que Homs ha anunciat que el Govern fa marxa enrere amb el fitxer d'adhesions al dret a decidir i que el canviarà "de dalt a baix"  per evitar "cap ombra de dubte", reclama a ERC que "no improvisi cada dos per tres".