divendres, 5 de juliol del 2013

El govern espanyol planeja la mobilitat de funcionaris entre administracions

Redacció - 05/07/2013 - 08.17h.


La reforma de les administracions que impulsa el govern espanyol preveu la mobilitat de funcionaris entre les diferents administracions públiques. L'executiu de Rajoy vol que això serveixi per "canalitzar cap a sectors deficitaris part dels efectius que es considerin excedents" en altres sectors o administracions. L'objectiu final, assegura el document que Madrid ja ha fet arribar a governs autonòmics i locals, és fer una "administració més lleugera i flexible".

Segons explica el diari "La Vanguardia", la fórmula pensada per fer-ho possible és la coordinació entre les diferents administracions per compartir recursos. Tot i que es prioritzaria que els funcionaris es quedin a l'administració a la qual pertanyen, una comissió podria decidir el transvasament a una altra sempre que tinguin la qualificació adequada.

La mesura podria afectar, sobretot, personal d'organismes autonòmics que l'executiu espanyol considera duplicats i que ja ha plantejat eliminar, com per exemple el síndic de greuges o la Direcció General de Trànsit. Passarien a treballar en comissió de serveis per a l'administració central, sense perdre la categoria de funcionaris autonòmics.

P.D : I de pas boicotejar el futur referendum per la independència

http://www.324.cat/noticia/2146273/politica/El-govern-espanyol-planeja-la-mobilitat-de-funcionaris-entre-administracions