dimecres, 3 de juliol del 2013

El flamant president del TC fa anys que menysprea Catalunya

Haver estat col•laborador de la FAES, membre de Fuerza Nueva, i membre del Consell Econòmic i Social a proposta d’Anar, són les seves principals credencials. 

El nou president del Tribunal Constitucional, Francisco Pérez de los Cobos, té un bon currículum de menyspreu a Catalunya i els catalans, que fins i tot va deixar per escrit en una obra editada el 2006 titulada “Parva memòria” on afirma que "No hi ha a Catalunya acte polític que es preï sense una o diverses manifestacions d'onanisme", "Els diners són el bàlsam racionalitzador de Catalunya", i "Quan un català està satisfet ho expressa dient:" A mi, ja em va bé ". Cobos també assegurava que "l'única ideologia capaç de produir malsons és el nacionalisme"  i que "quanta mediocritat tapen les banderes!" argumentant que "potser es van inventar per això", reflexions aquestes últimes plenament aplicables al nacionalisme espanyol. 
El nou president tindrà vot de qualitat i funcions organitzatives en un tribunal que decidirà entre altres sobre la declaració de sobirania del Parlament de Catalunya, o l'euro per recepta català.