diumenge, 28 de juliol del 2013

De moment, Espanya sense medalles a #BCN2013

Primera setmana de competició als mundials de natació i Espanya es queda sense medalles. Les set medalles de la natació sincronitzades són catalanes agradi o no al PP


Un fita important del mundial de natació de Barcelona ha estat que per primer cop la sensació que les victòries catalanes ja mai més seran espanyoles ha fet forat, i sobretot que tot és possible i que si realment estem en un procés cap a l’estat propi comença a ser hora de donar les victòries a qui correspon. I precisament això és el que ha fet saltar les alertes a Madrid, i han perdut un cop més els papers, cap representant del Govern Espanyol va assistir a la cerimònia d’inauguració, cerimònia que cal recordar els espectadors van posar-se dempeus per escoltar els segadors i van xiular el joc brut del govern espanyol per impedir el reconeixement de les seleccions catalanes. 

El PP perd els papers i fent cas de la caverna mediàtica comença la caça de senyeres i estelades

A manca d’arguments el PP es comporta com a hooligan i comença una cacera per denunciar el catalanisme d’aquests mundials de natació. Les medalles les ha guanyat Catalunya, hem pagat i mantingut les infraestructures necessàries perquè les esportistes poguessin tenir totes les condicions per guanyar aquestes set medalles. Avui ja no és possible que Espanya és quedi medalles i premis que no han guanyat els seus esportistes.

Si el 2014 tenim el referèndum, comença a ser hora que puguem gaudir de les victòries o derrotes dels nostres esportistes

I aquesta fita ha començat als mundials de #BCN2013 i cal continuar amb aquesta pedagogia, cal que els catalans i catalanes puguin també gaudir o plorar de les victòries o derrotes dels  esportistes catalans con fan tots els països normalitzats del món.