dilluns, 10 de juny del 2013

Monago vol integrar Extremadura a Portugal

Alarma al PP per la deriva identitària del president extremeny, José Antonio Monago, que en plena crisi territorial a Espanya ha decidit que la Junta d'Extremadura celebri el Dia de Portugal aquest 10 de juny.

Per a l’ocasió ha organitzat un seguit d’actes oficials i festius per mostrar els vincles amb el país veí. Monago s’ha mostrat convençut que Portuguesos i extremenys “comparteixen el mateix ADN” i considera que la unió amb Portugal ha de ser  "mes  ambiciosa i estratègica que mai”, i que “en aquesta aposta per la integració i les relacions més intenses”, Badajoz, serà clau.

Monago sembla que, com Mas, vol exercir el dret a decidir, i obre la porta a  l’autodeterminació per integrar Extremadura a Portugal, de fet, ha explicat orgullós  que és la primera vegada a la història que una regió d’Espanya celebra el Dia d’un país aliè, segurament que no sap que a Catalunya fa anys que celebrem el dia d’Andorra. Sigui com sigui, Monago posa nerviós al PP i l’espanyolisme que no entén l’interès del president extremeny en girar-se d’esquena a Espanya i mirar amb bons ulls cap a Portugal.



http://directe.cat/302615