dimarts, 25 de juny del 2013

Duran acusa CDC, TV3, RAC-1 i alguns d'Unió d'aplanar el terreny a ERC

'ERC no té ni puta idea de què és la responsabilitat', va dir divendres davant dos-cents càrrecs d'Unió

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida(i Lladre), va carregar  divendres amb força contra CDC, TV3 i RAC-1 en una reunió amb dos-cents càrrecs d'Unió a Girona, Segons el Diari de Girona, Duran va acusar-los d'adobar el terreny per a una futura victòria electoral d' ERC, a qui va acusar de no tenir 'ni puta idea de responsabilitat'. A més, va insinuar que el procés de transició nacional quedaria en no res.

Aquest diari publica extractes de la intervenció que va fer Duran en l'assemblea intercomarcal d'Unió a l'Hotel AC Palau de Bellavista de Girona. Fou una intervenció de mitja hora en la cloenda de l'acte. Primer va carregar contra ERC:  'Hi ha retallades perquè aquest país va estar governat per una gent irresponsable que no tenen ni puta idea del que és la responsabilitat de governar. Aquests són també Esquerra Republicana.'

Es va declarar preocupat per les últimes enquestes d'El Periódico i del CEO, que indiquen que els republicans superarien CiU en unes eleccions al parlament. I va dir: 'Patim un desgast molt important mentre ERC viu una lluna de mel. Qui es crema som nosaltres, [ERC] no pren cap decisió, i tots plegats, TV3, Polònia, RAC-1, Convergència i alguns d'Unió, fem un discurs que està aplanant el terreny a Esquerra Republicana'.

'Sé que algunes opinions meves no us agraden. Sé que el vostre entorn és el que és', deia Duran als assistents. 'Sé que els batlles heu de penjar l'estelada i que els de la Cerdanya estaveu neguitosos', va ironitzar. I va acabar dient: 'Catalunya són set milions. No us enganyaré, d'aquí a quatre anys ens tornem a trobar i llavors veurem qui ha enganyat a qui i en què ha quedat aquest procés de transició nacional'.

http://www.vilaweb.cat/noticia/4128787/20130625/duran-acusa-cdc-tv3-rac-1-alguns-dunio-daplanar-terreny-erc.html


 "Que mentider que es si els medis de comunicació reben ajuda del seu partit"