dissabte, 1 de juny del 2013

Carta pública a l'Alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat

Carta pública a l'Alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat, na Núria Marín, arran del seu NO a la Independència i del rebuig a celebrar una consulta en aquest municipi.


SI L'Hospitalet felicita na Núria Marín, alcaldessa de la segona ciutat de Catalunya, per donar exemple en exercicir el dret de decidir com ha estat, primerament, expressar el NO a la Independència de Catalunya i, tot seguit, aprovar, conjuntament amb PxC, una moció de censura en contra de la celebració de cap mena de consulta, sense permís de l’Estat espanyol, impulsada pel grup popular.

Contràriament, Solidaritat Catalana per la Independència expressa el SÍ per l'alliberament nacional, de manera activa, havent iniciat una campanya, aquest mes de maig, per la Sobirania Fiscal a l’Ajuntament de L’Hospitalet i que el seu punt àlgid serà un acte que se celebrarà el proper dia 13 de juny, al Centre Cultural Santa Eulàlia, a les 19.30h, on hi intervindran na Carme Teixidó de la plataforma Catalunya Diu Prou i en Jordi Fornas, exalcalde de SI i promotor de la Sobirania Fiscal als Ajuntaments, dins de l'AMI.

Val a dir, també, que Solidaritat Catalana per la Independència se sent rotundament en contra de l’aprovació de la dita moció de censura, que nega recursos per a la celebració d’una consulta al municipi. Cenyint-se a un dels eixos fonamentals en que es basa per a treballar per la Independència de Catalunya, com és la democracia real, SI rebutja de ple qualsevol expressió que negui el dret de decidir de les persones.

Per tot plegat, adjuntem a aquest comunicat una carta pública adreçada a la nostra alcaldessa.

Lourdes Martínez i Bruguera, Coordinadora
Solidaritat Catalana per la Independència
L'Hospitalet de Llobregat