dijous, 23 de maig del 2013

Sànchez Camacho no és aigua clara

Les comptes declarades de Sánchez Camacho són un exercici de funambulisme numèric, on durant anys ha amagat el sobresou que cobra del PP


La presidenta del PPC, Alícia Sànchez Camacho, talibana de la legalitat Constitucional fa trampa i amaga els seus ingressos i incompleix els seus deures com a senadora que marca la llei, no fent públics tots els seus guanys. El passat febrer va  fer la declaració de béns del senat, i tal i com va fer a l’anterior declaració de setembre de 2011, va amagar el sou que cobra del PP, que avui hem sabut per El Plural, va ser de 190.000 euros  -més de 30 milions de pessetes- durant el 2011. Les preguntes són: per què amaga el suposat sou de presidenta del PPC ? per què Mariano Rajoy president del PP no cobra sou de Gènova per fer aquesta funció i Sánchez Camacho sí cobra per presidir el PPC?.

Un sou amb pagues extres que no consta enlloc i unes dietes del Parlament que tampoc

Segons les darreres dades Sánchez Camacho va declarar uns ingressos per “Grupo Parlamentario Popular del Senado, Parlamento de Cataluña, Partido Popular de Cataluña, Partido Popular, Ministerio de Trabajo (TGSS trienios)” de 108.973,13, retencions per IRPF de 70.886,19 i uns ingressos nets de tant sols 38.086,99.-€, i tot i reconèixer que cobrava del PP i assegurar que faria públic l’import no ho ha fet mai. Sense cap mena de dubte Camacho ha de fer números per tal de quadrar  les declaracions de béns fetes i que en cap cas s’ajusten a la realitat. Segons el que diu la líder del PPC és impossible que pugui  pagar les seves mínimes despeses diàries. O  bé té ingressos no declarats, donatius o altres, o no paga el que diu que paga.