dijous, 23 de maig del 2013

NY Times: Espanya amenaça amb retirar Barça i Madrid de competicions europees si UEFA reconeix selecció Gibraltar

Segons el diari l’assumpte ha provocat un dels més obscurs conflictes en l'esport internacional i els motius són polítics. El Comité Executiu de la UEFA decidirà l’admissió de Gibraltar demà.


New York Times publica que Espanya ha amenaçat amb retirar el Reial Madrid i Barça de la competició europea si es reconeix la selecció de Gibraltar. La UEFA, òrgan rector del futbol europeu, que es va veure obligat a admetre Gibraltar com a membre provisional l'any passat, decidirà si es converteixen en un membre de ple dret en l'organització del congrés anual de divendres. Margallo ha dut a terme la seva amenaça quan en seu parlamentària va assegurar que “El Govern s'oposa a l'ingrés de la colònia britànica de Gibraltar com a membre de qualsevol Federació esportiva internacional i que es prendran totes les mesures que estiguin al seu abast per evitar una situació que va en contra de l'estratègia esportiva marcada per l'Estat Espanyol". 
Amb la cara "paga"
Gibraltar avança cap a la independència futbolística, segons titula NY Times
 

L’article explica que el ministeri d’Afers exteriors s’ha negat a respondre les preguntes del diari i que “l’agència governamental encarregada dels esports es va limitar a dir que el tema es tractat en el més alt nivell diplomàtic”. El mitjà explica que segons Paul Greene, advocat expert en aspectes esportius, serà “impossible” que Espanya se sortir amb la seva en aquest conflicte



P.D = Que tregui al madrid si volen , que té a veure el barça?