dijous, 30 de maig del 2013

Homenatge del Parlament a Uriel Bertran #Novullpagar

Diuen que alguns obtenen victòries desprès de morts, i Uriel Bertran i la gent de Solidaritat per la Independència ho han aconseguit un cop fora del Parlament de Catalunya, que ha decidit per motius d’estalvi deixar als diputats i diputades sense el “Teletac”.

Una victòria de SI aconseguida ara, un cop han perdut la representació al Parlament, quan aquest finalment els ha donat la raó. Un homenatge a la demanda que van liderar els tres diputats de Solidaritat, Uriel Bertran, Alfons Lopez Tena i Toni Strubell.

De totes maneres, i per tal que els diputats no pateixin la retallada, tenen diferents alternatives, podem iniciar una nova campanya de #Novullpagar, o fins i tot practicar la insubmissió per la nova via, que poc a poc va en augment en els peatges catalans, que consisteix en passar el peatge aprofitant que el vehicle del davant paga i afegir-te ràpidament aprofitant els segons que la barrera resta oberta.

Seria dessitjable que els diputats i diputades que ara pagaran els peatges de la seva butxaca agafin més sentit de la responsabilitat sobre el drama de l’espoli via peatges que patim els catalans, un espoli que permet a quatre cobrar centenars de milions d’euros per unes autopistes amortitzades desenes de vegades.

http://directe.cat/300565