dijous, 9 de maig del 2013

Crítiques als sindicats

Estudiants denuncien que "durant l'any no han fet res i ara vénen a la vaga per quedar bé" 

 

Els sindicats, a la capçalera


Milers d'estudiants i famílies han sortit aquest dijous als carrers de Barcelona per a protestar contra les retallades i la reforma educativa. Un grup de persones convocades per les xarxes socials com a 'moviment crític' han avançat la capçalera, formada entre d'altres  pels sindicats majoritaris, per a denunciar que aquests "no fan res".

Ruth, la portaveu d'aquest moviment crític, ha explicat a e-notícies que "ens hem posat davant amb aquest bloc crític perquè no creiem en les metodologies dels grans sindicats majoritaris".

"No han estat fent res durant tot l'any, no han vingut a les vagues que hem convocat des de les assemblees d'educació i ara a final de curs ens planten una vaga per quedar bé, per poder dir que continuen reivindicant-se, que la lluita està al carrer i que estan amb les bases", ha afegit.

"Però realment no fan res, no donen suport a la lluita. Les assemblees de diferents col·lectius portem tot l'any i més enllà d'aquest curs donant guerra i lluitant pels nostres drets, ells no ens han donat suport. La lluita es fa d'una altra manera, no s'imposa, es construeix", ha lamentat.

La vaga educativa convocada aquest dijous ha aplegat, segons els sindicats, unes 80.000 persones als carrers de Barcelona. La manifestació ha començat a les 12.30 a Plaça de la Universitat per una representació de CCOO, UGT i sindicats de estudiants.










http://tinyurl.com/dxmq5ys