dimecres, 3 d’abril del 2013

L’ANC insta Mas a prémer l’accelerador


L’ANC avisa que la solució a l’asfíxia financera de Catalunya no és alentir el procés sinó prémer l’accelerador, i alerta al president sobre l'entrebanc al procés que suposa Duran


La presidenta de l’ANC, Carme Forcadell s’ha mostrat favorable al diàleg entre Mas i Rajoy però ha recordat al president Mas que el referèndum és irrenunciable “les mateixes persones que van sortir al carrer l’11 de setembre estan igual de convençudes que el procés no té marxa enrere”, i ha afegit que es consideraria una “traïció al poble de Catalunya renunciar al referèndum” ha dit i ha demanat al president Mas que no accepti contrapartides de Madrid. Forcadell ha assegurat tenir confiança en l’aliança Mas-Junqueras. L'ANC ha alertart a CiU del "perill" que suposa Duran i Lleida pel procès.
Duran és un problema  

Forcadell ha denunciat que l’Estat utilitza persones de dins i fora de Catalunya per fer declaracions contra el procés sobiranista i ha alertat a CDC que Duran i Lleida intentarà frenar el referèndum i els demana  que ho resolguin.