dijous, 4 d’abril del 2013

Fracàs estrepitós del PPC i C’s en la seva creuada contra la immersió lingüística


Només 17 famílies han sol•licitat enguany escolaritzar els seus fills en castellà a Catalunya un 84 per cent menys que l’any passat


Les xifres demostren que la majoria de la població de Catalunya defensa i accepta el model d'immersió lingüística malgrat les pressions del PPC i  C’s que, en connivència amb entitats ultraespanyolistes, no es cansen de reclamar el bilingüisme a l’escola pública de Catalunya, en nom d’una suposada demanda social, que s’ha vist és inexistent. La Generalitat enguany només ha rebut 17 sol·licituds de famílies que reclamen l’escolarització dels seus fills en castellà – l’any passat van ser 106 les peticions-, segons assegura la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, en resposta a una pregunta parlamentària del portaveu del PP, Enric Millo. 
 
Una victòria de Catalunya malgrat Wert, el PPC i C’s

Les aspiracions del PPC, Ciutadans, Àgora Socialista, Convivència Cívica Catalana, entre altres, d’acabar amb el model educatiu d’èxit de la immersió lingüística a Catalunya han fracassat, la consigna d’etzibar odi contra la llengua del país i el país no els ha donat resultat.  Ha quedat clar que aquest moviment nacional espanyol farcit de ressentiment és marginal i residual i les seves demandes són un bluf .