dimarts, 23 d’abril del 2013

El perquè del pansiment de Camacho al descobert

Un digital de Madrid apunta que la clau de la mala cara de la popular es deu a que aquesta –que  té propensió a ser bocamolla- hauria explicat una informació confidencial sobre el  ministres de l’Interior, Jorge Fernanzez Díaz, a la ex de Jordi Pujol Ferrusosla. El rumor que ja circulava sotto voce va ser publicat fa uns dies pel digital madrileny Vozpópuli. Malgrat que  la jutgessa que instrueix el cas de la denuncia de Camacho acceptés la petició de la líder dels populars de prohibir publicar o divulgar “les dades, fets i manifestacions continguts en les gravacions” del dinar de La Camarga, el digital han trobat la manera d’esbombar la informació.

En un article titulat: Quin ministre del Govern –espanyol- resulta que també maltracta la seva dona?, el digital –que aprofita per mostrar quant de podrida està Catalunya- explica que en el dinar entre Álvarez i Camacho, “van intercanviar confidències... L’intercanvi va arribar a ser tan franc que, en un moment determinat, la dirigent del PP català deixà anar una bomba en forma de frase dilapidaria...”, i s’entén que posa en boca de Camacho: “ No et preocupis filla, nosaltres també ho estem passant molt malament: resulta que Fulano de Tal aquí on el veus també pega la seva dona, i no vegis l’embolic que s’ha fet i el què passaria si això se sabés aquí i a Madrid”.

El digital revela que “ Fulano de Tal es ara el ministro de l’exèrcit del Govern Rajoy” i afegeix que tot i la aparença tranquil·la del ministre, en el passat aquest va haver de superar algun que altre episodi depressiu que va necessitar tractament especialitzat.

Com ja vam publicar al directe!cat a mitjans de març, quan Sánchez Camacho va reclamar protecció de la Policia Nacional rebutjant la dels Mossos, el periodista Francesc Marc Álvaro va dir a Rac1 que “Algun dia sabrem que tot aquest enrenou i embolic que ha fet la Sra. Sánchez Camacho tenia poc de polític i molt de misèria personal. Un enjòlit – allò que està sense sosteniment, en perill de caure-“, va dir el periodista. Tot apunta a que Álvaro l’encertà de ple.

http://directe.cat/293327