divendres, 8 de març del 2013

Mas denuncia una onada d’”intolerància creixent” contra Catalunya


Dret a decidir

El president titlla de “bestieses” les acusacions de Carlos Rodríguez Ibarra vinculant el dret a decidir amb el nazisme
El president Mas en un moment del discurs per celebrar el Dia Internacional de la Dona
 
Manel Bosch
 
El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha denunciat avui una onada d’”intolerància creixent” contra Catalunya provinent d’Espanya. 
 
El president ha instat a no caure en provocacions davant afirmacions com les de l’expresident d’Extremadura, Carlos Rodríguez Ibarra, qui ha vinculat el procés sobiranista amb Adolf Hitler i Benito Mussolini.

Segons el president acusacions d’aquesta mena no són altra cosa que "bestieses", ha definit. Les paraules de Mas s’han produït durant l’acte oficial per celebrar el Dia Internacional de la Dona. Durant la seva intervenció ha demanat respecte pel projecte català i per les idees, tot recordant que els grans problemes s'han resolt sempre amb diàleg, democràcia i bones maneres.

“Aquests valors fonamenten la societat catalana”, ha insistit. “Que ningú s’atabali més del compte”, ha advertit, en referència als excessos verbals contra l’independentisme català.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/03/mas_denuncia_una_onada_d_intolerancia_creixent_contra_catalunya_93153.php