dissabte, 9 de març del 2013

La imatge del cap de l'Estat espanyol en descomposició total


La “salsa rosa” borbònica no té fronteres i les misèries reials surten i s’escampen arreu; ara el biògraf de Lady Di assegura que el cap de l'estat espanyol "volia Lady Di com un trofeu més"

 

L'escriptor anglès Andrew Morton, biògraf de Lady Di, ha afirmat en una entrevista al programa d'”Ana Rosa”, a Tele 5, que el rei "estava constantment darrere de Ladi Di" i que la "volia com un trofeu més ". "El rei perseguia Lady Di. Li vaig preguntar a ella sobre la història i va ser directa. Ella va explicar que Joan Carles estava constantment darrere d'ella i fins i tot ho va dir al príncep Charles, que  li va contestar: 'oblida't d'això! ", ha dit. La imatge del cap de l’Estat espanyol s'està desintegrant i, malgrat  els esforços del ministre Margallo, arrossega la marca “España” al precipici. Ara l'Estat espanyol ja compta en el seu haver amb un cap d'Estat presumptament assetjador.  

La monarquia espanyola una font mediàtica inesgotable

Morton acaba d’escriure un nou llibre sobre la Monarquia espanyola titulat "Ladies of Spain: Sofia, Elena, Cristina i Letizia", i ha afirmat que al seu parer, el cas Urdangarín és una "tempesta perfecta" per a la Zarzuela i "un càncer dins de la Corona".