dissabte, 9 de març del 2013

El CNI treballa a fons contra la independència

S’infiltra dins entitats sobiranistes, reparteix informacions i dossiers interessats entre diferents mitjans de comunicació i treballa per rebentar el procés.


Ho fa sigil·losament, intenta passar desapercebut però ja són diferents entitats i persones que s’han trobat amb situacions fora del normal, fuga d’informació, persones amb perfils estranys que s’acosten a les entitats I que de cop desapareixent sense cap motiu o explicació i informacions en els mitjans de comunicació en sentit totalment negatiu. Són ja uns quants els periodistes o editors de mitjans que reben informacions que tant sols poden ser filtrades per persones que tenen capacitat de tenir-hi accés. Informacions a mitges que tenen tota la intenció de crear por, tensions artificials, i sobretot, inseguretat física i social.
Objectiu: rebentar el procés cap  a l’estat propi des de dins

Es tracta d’evitar il·lusió en tot un moviment fins ara és cada cop més majoritari, cal trencar i evitar que la majoria de la gent s’emmiralli en un procés cap a l’estat propi. Espanya sap que tant sols amb joc brut i provocant enfrontaments interns i caos poden aturar el procés català cap a l’estat propi.

Millan Mestre confirma a 8TV el joc brut contra Catalunya

“Jo que no soc independentista, ni tant sols sospitós”, ha dit  l’ex diputat popular al programa de Josep Cuní, per seguidament confirmar  que el joc brut d’Espanya per acabar amb el procés sobiranista és cada cop més evident, i ha parlat de muntatges per evitar que certs casos judicials els portin els Mossos d’Esquadra;  el que demostra que Espanya no busca el diàleg sinó la derrota del procés.

L’escàndol de Método 3 en mans de la policia espanyola

Un cop l’escàndol dels dossiers de l’agencia de detectius més controlada pel CNI esclatés, calia realitzar una voladura controlada, sobretot per evitar que tot el procés caigués en mans de la policia catalana.

Sánchez Camacho és l’eina per aconseguir-ho, evita el mossos i ho regala a la policia espanyola

En lloc de presentar denuncia als Mossos d’Esquadra ho fa a la policia espanyola, amb l’excusa que no es fiava de la policia catalana, sobretot per aconseguir evitar la publicació d’una conversa explosiva que posava en evidencia un veritable joc brut.

Dos  vicepresidents del Govern de Catalunya presenten denuncies per espionatge i el jutjat no admet el cas

Malgrat que les filtracions parlen de dossiers amb espionatge a Catalunya, la justícia no admet les denuncies, és veritablement sorprenen la manera com s’utilitza la justícia en contra de Catalunya.

Mitjans de comunicació que converteixen informacions filtrades interessadament en portades barroeres

Mitjans que parlen de l’espia Xavier Martorell però no parlen de l’escàndol de falsificació de vot a la Cambra de Comerç de Barcelona, o altres que parlen del càtering de l’acta fundacional de l’ANC  són una mostra de com certs mitjans cauen en mans de filtracions interessades, o s’aprofiten d’informacions procedents de les mateixes clavegueres de l’estat.