dimecres, 13 de març del 2013

Aprofitem la seva llista i fem el contrari d'ells : Llisten les empreses amb seu a Catalunya per boicotejar-les




La campanya Productos catalanes y vascos… No gracias llista totes les empreses catalanes i basques, o bé amb seu a Catalunya o al País Basc, perquè els consumidors espanyols no comprin els seus productes, alhora que els ofereixen "alternatives d'altres regions espanyoles" perquè puguin "fer una compra responsable i no permetin que els nacionalismes emprin els seus diners per a fomentar l'odi i la intolerància".

La campanya, activa des de l'any passat, ara s'ha tornat a promocionar per internet mitjançant una sèrie de correus electrònics enviats de manera compulsiva a milers d'internautes, en què es recomana, "pel bé d'Espanya i de tots els Espanyols", que els receptors "no comprin productes bascos ni catalans", entenent que "seran independents..., però no amb els nostres diners".

"Tenint pernil serrà, per què volem botifarra catalana o txistorra basca?", es pregunta la campanya, que també recomana dur la llista a sobre sempre que es vagi al supermercat, per tenir clar quins productes són de cada lloc. I, anant més enllà, acaba exhortant: "No visitin Catalunya, però especialment els municipis per la independència".


Aqui teniu la llista compreu al contrari de com diuen ells :


Llistat de productes catalans i bascos difós aquests dies (pdf).



http://www.naciodigital.cat/noticia/52722/llisten/empreses/amb/seu/catalunya/boicotejar-les