divendres, 1 de febrer del 2013

Soraya aixeca un tallafocs

La vicepresidenta evita contestar preguntes sobre el cas Bárcenas

Sáenz de Santamaría, durant la roda de premsa




La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, no ha volgut valorar els suposats sobresous amb diner negre a alts dirigents del PP, que va publicar El País. "En aquesta taula no parlo de formacions polítiques", ha afirmat la també portaveu de l'Executiu, que ha insistit a separar l'acció del govern espanyol amb les informacions relacionades amb el partit que governa.
Saénz de Santamaría s'ha remès a les explicacions que Mariano Rajoy donarà aquest dissabte, com a president del PP, després que hagi convocat d'urgència una reunió de la cúpula del partit per tractar aquest assumpte.
La vicepresidenta espanyola ha fet, això sí, una defensa del president Rajoy, de qui ha dit que hi ha treballat deu anys i "sempre l'he vist treballar amb absoluta honradesa".
Per la seva banda, el ministre d'Economia espanyol, Luis de Guindos, ha considerat que el cas Bárcenas no té per ara repercussió en els mercats financers internacionals. "Estic convençut -ha dit- que no hi haurà cap impacte important pel que fa a la credibilitat i la confiança d'Espanya".
  

http://politica.e-noticies.cat/soraya-aixeca-un-tallafocs-72513.html