dimecres, 6 de febrer del 2013

PIMEC reconeix que «hi ha alguns casos de boicot»

A més del del cava, una empresa d'enginyers va ser vetada a Andalusia per ser catalans





El president de la patronal PIMEC, Josep González, ha reconegut avui que "hi ha hagut alguns casos de boicot" arran del procés independentista que ha endegat Catalunya. Concretament, ha citat l'exemple d'una enginyeria que es va presentar a concursos públics andalusos "i va rebre un comunicat dient-li que havien decidit no treballar amb enginyeries catalanes". També ha recordat el boicot al cava, que creu que "no va portar a res, perquè després la realitat s'imposa, perquè si el producte català és el que té una relació qualitat-preu més bona, com està reconegut a nivell mundial, després es normalitza la situació".

González també ha reconegut que, últimament, es nota una major presència de vins del país a les cartes dels restaurants catalans, "i ara també et trobes amb gent que diu que demana vins catalans".

Després d'esmentar aquests exemples, ha corregit el tret assegurant que "no es pot parlar d'un boicot important, ni en un cantó ni en l'altre". "Si un té interès per un cava català, acabarà comprant cava català", ha sentenciat.

http://www.naciodigital.cat/noticia/51504/pimec/reconeix/alguns/casos/boicot