dilluns, 4 de febrer del 2013

Llanos de Luna continua la croada contra els municipis sobiranistes


Ha interposat un recurs contenciós contra l'Ajuntament de Llançà

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, insisteix en la persecució dels municipis que han aprovat mocions per declarar-se territori català lliure i sobirà. Avui, el jutjat contenciós administratiu de Girona ha comunicat a l'Ajuntament de Llançà que la delegació del govern espanyol havia interposat un recurs contra la declaració sobiranista municipal de principi d'octubre de l'any passat.

2 comentaris :

BOIGxTU ha dit...

Amb el despatx tant gran que el paguem els catalans i que sols de neteja ens costa mes de 650.000 € a l'any. cap home l'hi diu res..... està faltada d'amor, te un mal olor corporal, no es renta, porta les calces enganxoses, s'orina al damunt, deix la porta oberta del ascensor per cabrejar els veins, tira la brossa al pati de llums, roba les bombilles de l'escala, te sífilis encomanat per el seu gos. I amb la guerra en contra de les banderes catalanes, es pensa que l'ascendiran a ministra al lloc de la MATO.

Rosa Mary ha dit...

Hahahahaha molt bona, el edifici del seu despatx haurien de ficar una estelada de les dimensions de l'esmentat edifici com a respota.