divendres, 15 de febrer del 2013

La ex de Pujol Ferrusola: Viva la Roja y viva España!

(Ja deia jo que alguna cosa estranya havia darrere l'exnòvia!)

El País revela que darrera la ex de Pujol Ferrusola hi ha una amant despitada, desesperada econòmicament, propera al PP i profundament espanyola


El País publica els fragments de la declaració davant el jutge de la ex de Pujol Ferrusola, María Victoria Álvarez, on es mencionen diversos correus electrònics de la ex pressionant a Pujol per cobrar comissions de negocis a Méxic i lamentant-se de la seva situació econòmica fins a llençar una amenaça. El 7 de juliol de 2010, el mateix dia que la ex es va entrevistar amb Sánchez Camacho al restaurant La Camarga, va escriure a Pujol reclamant una comissió, cosa que va fer diverses vegades, fins que el juliol del 2010 li retreu “No se com he pogut estar tres anys amb un tipus com tu. La vida dóna moooooltes voltes. Traginers som i en el camí ens trobarem”.

Victorejar la Roja i Espanya després dels retrets és si més no, sorprenent

En la declaració inicial davant el Cos Nacional de Policia espanyol, el desembre passat, la ex de Pujol va destacar les inversions milionàries de Jordi Pujol Ferrusola en negocis de construcció i de casinos a Mèxic, sense esmentar paper que ella va tenir  com a intermediària. El juliol de 2010, la ex retreu a Pujol que l'hagi apartat del negoci i escriu: "M'has fet fora d'una manera molt lletja. Però tot per a tu. No em van gens aquestes situacions (...) Mai em vas parlar de més gent perquè abans no existia i després has ficat a qui t'ha semblat bé i els has promès meva comissió ". I acaba el correu amb un "Visca Espanya i Visca la Roja!!".