dilluns, 7 de gener del 2013

Primer avís d'ERC a CiU


Els republicans demanen al Govern que no s'encanti amb Exteriors

 

 
Simó, aquest migdia a la seu d'ERC. Foto: QS/ND

ERC veu amb recel, però sense de moment una preocupació excessiva, la decisió del Govern de no rebatejar la conselleria de Presidència com el Departament de Presidència i Relacions Exteriors tal i com es va anunciar en un primer moment. Aquest matí després de la reunió de la Permanent de la formació la portaveu Anna Simó no ha volgut furgar en la reculada però sí advertir seriosament que les competències d'exteriors es compleixin.

"Estem pendents, segons sembla, d'un decret de reestructuració del Govern per incloure el nom d'Exteriors, però recordem que CiU portava aquesta proposta al programa, i el que ha de fer el Govern és complir amb el seu programa posant persones potents al capdavant, que procurin internacionalitzar la qüestió catalana", ha assegurat Simó.

"De moment no se'ns puja la mosca al nas, però se'ns pujarà la mosca al nas si van passant els dies i les competències d'Exteriors no s'exerceixen", ha apuntat Simó amb el prec que el Govern no s'encanti en un dels principals punts de l'acord de governabilitat signant entre CiU i ERC.