dimecres, 2 de gener del 2013



Ortega subvenciona les Festes de San Froilán
També diverses cases regionals

El Departament de Governació i Relacions Institucionals ha concedit una subvenció de 4.000 euros a l'Asociación de Amigos de San Froilán per a les festes en honor al patró de Lugo.
La subvenció del departament dirigit per Joana Ortega ha estat publicada al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) i correspon a l'exercici 2012. També han estat habilitades subvencions a la Casa de Andalucía de Mataró i Lleida, la Federación Andaluza de Comunidades o el Centro Aragonés de Barcelona.
D'altra banda, el Centro Aragonés de l'Hospitalet ha rebut 4.000 euros per a la Quinzena d'Aragó, la mateixa subvenció que ha estat adjudicada a l'Asociación de Casas y Centros Galegos de Catalunya per al projecte d'activitats anuals i 30è aniversari.
El festival de música celta a Catalunya també ha aconseguit 4.000 euros per al desenvolupament d'aquesta activitat, mentre que l'Associació Casa de València de Gavà també ha estat subvencionada amb 4.000 euros per a les festes falleres en aquesta localitat del Baix Llobregat.