dilluns, 21 de gener del 2013

L'exdiputat Jorge Trías Sagnier confirma que es pagaven sobresous de fins a 10.000 euros en sobres a dirigents del PP


L'exdiputat del PP explica que es lliuraven sobres de fins a 10.000 euros a alguns dirigents del partit com a complement del sou

Trías Sagnier detalla al diari ‘El País' que la quantitat del pagament variava en funció “dels càrrecs i la responsabilitat”

L'exdiputat del PP Jorge Trías Sagnier confirma en un article que publica aquest dilluns El País que es lliuraven sobres de fins a 10.000 euros a alguns dirigents del partit com a complement del sou, que variava en funció “dels càrrecs i la responsabilitat”. Així mateix, manifesta que els tresorers portaven una “comptabilitat B de les donacions personificades i anònimes i de a qui i a quins menesters es destinaven aquests diners”.
A més, Trías Sagnier, que exerceix d'advocat actualment, demana explicacions a Mariano Rajoy i a José María Aznar, i també a Francisco Álvarez-Cascos, Ángel Acebes, Javier Arenas i María Dolores de Cospedal.
Darrera actualització ( Dilluns, 21 de gener del 2013 13:09 ) 

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/612234-un-exdiputat-del-pp-admet-que-el-partit-pagava-sobresous.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui