dilluns, 28 de gener del 2013

La JNC porta el “Catalonia is Not Spain” a la final del Mundial de Handbol a Barcelona


Marta Pascal: “Seguirem portant la reivindicació nacional catalana allà on pugui ser vista i escoltada per tot el món, però també fent créixer la majoria social a casa nostra”


La Joventut Nacionalista de Catalunya ha desplegat aquesta tarda la tradicional pancarta amb el títol “Catalonia Is Not Spain” amb motiu de la celebració de la final del mundial de Handbol que avui s’ha disputat al Palau Sant Jordi, a Barcelona. Una dotzena de joves nacionalistes, han desplegat la pancarta a l’inici del matx en la que és, la segona gran desplegada en menys d’una setmana (dimecres la JNC va fer el mateix a les portes del Parlament amb motiu de la votació de la declaració de sobirania), davant el Príncep Felip així com ministres del govern espanyol. Malgrat tot 7 jugadors catalans han defensat la selecció espanyola i han celebrat la victòria al mundial, Espanya segueix impedint el reconeixement de les seleccions catalanes. 
Catalunya is Not Spain al Sant Jordi
© @JNC


 Urgeix acabar amb els esportistes catalans celebrant les victòries amb Espanya

La Presidenta de la JNC, Marta Pascal, ha destacat que “Seguirem portant la nostra reivindicació allà on pugui ser vista, i més encara en el món de l’esport, un dels àmbits on els catalans ‘traiem pit’, davant d’un Estat Espanyolque ens oprimeix”. Al mateix temps però, Pascal creu que “cal seguir treballant per ampliar la majoria social al voltant de l’autodeterminació, un paper on els joves ens juguem el nostre futur”.

Tant sols amb l’Estat propi obtindrem el ple reconeixement de les seleccions catalanes

La JNC desplega habitualment pancartes reivindicatives al voltant dels grans esdeveniments, però també a nivell territorial, amb un triple objectiu: donar a conèixer al món la reivindicació catalana, eixamplar la majoria social al voltant del “sí” i donar a conèixer la Joventut Nacionalista de Catalunya.