dimecres, 23 de gener del 2013

Espanya revisarà amb lupa els comptes de la Generalitat


Montoro ha criticat el discurs "victimista" d'Artur Mas i assegura que les dades presentades per la Generalitat no concorden

El ministre Cristóbal Montoro  Foto: Reuters/ACN

El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, s'ha mostrat "astorat" per les dades fiscals que va facilitar aquest dimarts la Generalitat i que apunten que el dèficit català es va situar al 2,3% al 2012, lluny de l'1,5% marcat. Segons Montoro, aquesta dada "no es correspon ni amb la comptabilitat nacional facilitada per la intervenció general de l'Estat per al tercer trimestre del 2012 ni amb l'execució pressupostària del mes de novembre", així com tampoc "amb les operacions de privatització que serien computables com a ingressos corrents de la Generalitat".

"És evident que al desembre ha passat alguna cosa", ha deixat caure Montoro i tot seguit, ha anunciat que el Ministeri "examinarà amb molta atenció" els comptes del Govern. Lluny d'assumir cap responsabilitat en els resultats del dèficit català, Montoro ha criticat "el discurs polític victimista" d'Artur Mas i ha assegurat que l'argument del president de la Generalitat respecte a la manca d'inversions a Catalunya "és fals".
 
 
 
 

1 comentari :

Anònim ha dit...

se cree el ladrón que todos son de su misma condición