dilluns, 28 de gener del 2013

El president d'Extrema - dura creu que Catalunya no és "la primera" en solidaritat

Monago compara Mas amb "aquell a qui li toca la loteria i per primera vegada ha de pagar impostos"



El president d'Extremadura, José Antonio Monago, considera que Catalunya "no és precisament" la primera comunitat autònoma pel que fa a solidaritat amb la resta.

Monago, en una entrevista publicada aquest diumenge a El Periódico i concedida a Ana Pastor, ha dit que malgrat que Artur Mas s'ha queixat que Catalunya és la comunitat amb menys dotació en infraestructures, "li canvio les infraestructures i la dotació".

"M’agradaria ser com aquell a qui li toca la loteria i per primera vegada ha de pagar impostos. Si fem números, Catalunya no ocupa precisament la primera posició de solidaritat. Si fem els números malament, acabem. Jo també puc parlar de l’energia que produïm a Extremadura i no consumim", ha afegit.

Sobre la possible independència ha manifestat que "crec que jurídicament no té cap possibilitat, des del punt de vista del dret europeu".

"I com més es tardi a reconèixer aquesta realitat, més tensió es generarà en la societat catalana, que ha d’estar pensant en altres coses. S’han de buscar punts de trobada sense lesionar el principi de solidaritat", ha finalitzat.


http://tinyurl.com/al23hnv