diumenge, 20 de gener del 2013

Campanya a favor del 'cava' extremeny


Empresaris catalanas critiquen que hagin inclòs el logotip del Consell Regulador

campanya contra el cava Català


Un anunci publicitari publicat en premsa pels cellers Bonaval d’Almendralejo (Extremadura) ha creat malestar al sector del cava del Penedès. Aquestes caves extremenyes, que han estat patrocinadores de la selecció espanyola de futbol, afirmen a la seva campanya: “En futbol són millors, en cava no”.
La publicitat s’acompanya, sense autorització, del logotip del Consell Regulador del Cava. Diversos empresaris del sector del Penedès, en declaracions a La Vanguardia, han qualificat “d’intolerable” la situació.
Per la seva part, el president del Consell Regulador del Cava, Gustau Garcia Guillamet, ha sol·licitat a Bonaval que “considerin l’oportunitat de no continuar publicant aquest anunci” i que en tot cas, si continuen fent-ho, que no hi incloguin el logotip del Consell Regulador.
“Entrar en un joc de comparacions pot fàcilment portar-nos a un procés de divisió, en el qual tots sortiríem perdent”, afirma Garcia Guillamet, i afegeix: “La convulsió política que vivim a Espanya m’ha obligat a manifestar que el cava no té color polític”.



http://tinyurl.com/aczmxmv